Ünlü Yatırımcı Boğa İçin Seçimini Yaptı: Bu Altcoin!

Kripto yatırımcısı Chris Burniske, bir Ethereum rakibinin bir sonraki boğa koşusu için en iyi ‘konsensüs dışı’ oyun olduğunu söylüyor. Ünlü trader, bu altcoin projesini seçmesinin arka planını açıklıyor.

Yaklaşan boğa piyasası için en iyi fırsat: Solana (SOL)

Geçen yıl kripto ayı piyasasının dibini gören bir yatırımcı olan Chris Burniske, Ethereum’un (ETH) en büyük rakiplerinden birinin bir sonraki boğa koşusu için en iyi karşıt altcoin oyunu olduğunu söylüyor. Burniske, Solana’nın (SOL) kripto varlık alanında yaklaşan bir boğa piyasası için fırsat olduğunu ileri sürüyor. Cathie Wood’s ARK Invest’in eski kripto başkanı Yatırımcı, SOL’un bugün konsensüs olmayan durumunun ETH’nin 2018 ayı piyasasındaki durumuna benzediğini ifade ediyor. Bu bağlamda Burniske, şu açıklamayı yapıyor:

ETH 2018/2019’da fikir birliğine varılmamıştı. Ancak şimdi fikir birliğine varıldı ve bir kripto yatırımcısı olarak tuzuna değen herkes orada. Çünkü kaliteli bir varlık. Ancak SOL, bu ayının en güçlü fikir birliği olmayan varlığı. Fikir birliğine varıldığında dikkat edin, çok sayıda momo yatırımcısı çabalıyor olacak.

Lider altcoin karşısında Solana nasıl performans gösterecek?

Ünlü yatırımcı ayrıca, Solana’ya lider altcoin Ethereum (SOL/ETH) karşısında bakıyor. Paritenin artık müflis kripto borsası FTX’in çöküşü sırasında kaybettiği seviyeyi nihayet aşmak için muhtemelen yeterli buhara sahip olduğunu söylüyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, FTX’in Solana ile yakın bağları vardı. Ayrıca, çöküşü Ethereum rakibinin ekosistemine belirsizlik getirdi. Bunlara rağmen Chris Burniske, şu değerlendirmeyi yapıyor:

SOL/ETH, 0,02 ETH’nin gerçekleşmesi için biraz çalışarak FTX açığını kapatabilir.

Kaynak: Chris Burniske

Bu yazı sırasında SOL, son 24 saatte %1,57 kayıpla 28,73 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin, haftalık bazda yaklaşık %32’lik kazancın üzerinde oturuyor. Dahası, aylık grafiğinde Solana, %48’in üzerinde artış kaydetti. Bu da Ethereum rakibini son zamanların gözde projesi haline getirdi.

VC’ler neyi kaçırdıklarının farkında değiller!

Kripto yatırımcısı ayrıca, diğer risk sermayedarlarının (VC’ler) yapay zeka (AI) ile dikkatlerinin dağıldığını söylüyor. Ayrıca, şu anda Bitcoin ve altcoin fiyatlarındaki indirimleri alarak elde edilebilecek potansiyel kazançları kaçırdıklarını belirtiyor. Bu bağlamda Chris Burniske, takipçileriyle şu görüşlerini paylaşıyor:

Kriptonun çöpe atılacağı konusunda kendini beğenmiş olan risk sermayedarları, yapay zeka yeni ve sıcak bir şey haline gelmişken, aşırı fiyatlandırılmış yapay zeka turlarının çoğunun, veri görevlileri zemini paspaslarken sermaye için bir mezarlık olacağının farkında değiller. Bugün Web3‘te gördüğümüz düşük değerlemeler yarın efsaneleri basacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x